Mondhygiëne

Tandvlees is dè basis

Een gezond gebit begint bij het fundament: uw tandvlees. Tandvlees speelt een essentiële rol in uw algehele gezondheid en vormt een beschermende barrière voor uw tanden en kaakbot tegen bacteriën. Zo worden infecties tegengegaan. Een goede mondhygiëne en gezonde levensstijl zijn daarbij erg belangrijk. Bij Mondzorg Sliedrecht richten we ons op het behoud van gezond tandvlees door middel van hoogwaardige mondhygiëne en preventieve behandelingen.

Persoonlijk advies
Tandvleesproblemen, zoals ontstekingen of terugtrekkend tandvlees, kunnen verschillende oorzaken hebben. Ons team van mondhygiënisten en preventie-assistenten adviseert u graag en stelt, in samenspraak met uw tandarts, een persoonlijk behandelplan op. U kunt op doorverwijzing van uw tandarts bij het mondhygiëne team terecht.

Airflow
Bij Mondzorg Sliedrecht helpen we u graag aan een gezond gebit en een stralende glimlach. Voor het behandelen van uw mondhygiëne maken we gebruik van de airflow. Bekijk onderstaande filmpje voor meer informatie over onze innovatieve Airflow behandeling.

Filmpje Airflow-behandeling