Kennislab

Waar vind ik meer informatie over goede mondzorg?

Goede mondzorg is van cruciaal belang om problemen in de mond te voorkomen. Er kunnen veel vragen spelen op het gebied van mondzorg. Wellicht heeft u weleens last van aften, afgebroken tanden, gaatjes of een slechte adem. Het kan ook zijn dat u voor uw kind op zoek bent naar de beste methode om de tanden te poetsen. Waar kunt u met deze vragen terecht?

De organisatie voor preventie

De organisatie die tandartsen helpt bij de bevordering van mondgezondheid is het Ivoren Kruis. Deze Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid geeft voorlichting door middel van patiëntenfolders, voorlichting op scholen, in de politiek en nog veel meer. De vereniging beschikt over de meest recente onderzoeksresultaten op het gebied van mondgezondheid. Heeft u vragen op het gebied van mondgezondheid, bijvoorbeeld over tanden wisselen, tandenpoetsen, roken of een beugel? U vindt dit en nog veel meer informatie op de site van het Ivoren Kruis.

Informatie bij Mondzorg Sliedrecht

Mondzorg Sliedrecht biedt in de tandartspraktijk de folders aan van het Ivoren Kruis. Daarnaast kunt u voor specifieke vragen over behandelingen bij uw tandarts terecht.

Categorieën