Inschrijven

Inschrijven

Bij Mondzorg Sliedrecht zijn nieuwe patiënten van harte welkom! Voor inschrijving in ons patiëntenbestand ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens. U kunt daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier en de gezondheidsvragenlijst.

Tijdens kantooruren

Spoednummer

Inschrijfformulier en gezondheidsvragenlijst

Onderaan deze pagina en onder deze tekst kunt u het inschrijfformulier en de gezondheidsvragenlijst invullen. Als wij beide formulieren ingevuld hebben ontvangen, plannen we een eerste afspraak met u in. Tijdens uw eerste afspraak voert de tandarts een algemeen mondonderzoek uit en worden er als dat nodig is, foto’s gemaakt van uw gebit.

Graag ontvangen wij tijdens uw eerste afspraak ook het tandheelkundige dossier (inclusief actuele foto’s) van uw oude tandarts.

Download gezondheidsvragenlijst 

Openingstijden

maandag

08:00 – 17:00 uur

dinsdag

08:00 – 21:00 uur

woensdag

08:00 – 17:00 uur

donderdag

08:00 – 20:00 uur

vrijdag

08:00 – 16:00 uur

zaterdag

09:00 – 12:30 uur

zondag

gesloten

Sanering

Wij maken u erop attent dat wanneer u gesaneerd bent bij inschrijving (u bezoekt tenminste 1 keer per jaar de tandarts) én u kunt uw tandheelkundig dossier aan ons overhandigen, u na uw controle/behandeling bij Mondzorg Sliedrecht uw rekening via Infomedics ontvangt. Bent u niet gesaneerd dan helpen wij u ook graag van uw klachten af maar dan dient u uw rekening na afloop van uw behandeling in onze praktijk te voldoen. Uiteraard kan Mondzorg Sliedrecht er ook voor zorgen dat uw gebit gesaneerd wordt!

Waarom een gezondheidsvragenlijst?

Een medische anamnese is een gezondheidsvragenlijst over de voorgeschiedenis van ziekten en afwijkingen, zoals u ze zelf kunt mededelen aan de tandarts. Aan de hand van deze vragenlijst wordt er naar ziekten en afwijkingen, het gebruik van medicijnen en leefgewoonten die uw mondgezondheid kunnen beïnvloeden geïnformeerd. Hierdoor kunnen medische calamiteiten voorkomen worden. Het is belangrijk dat u de vragenlijst zorgvuldig invult, maar ook bij ieder volgend bezoek eventuele veranderingen doorgeeft. In het belang van uw gezondheid.

Informatie over ons gebruik van uw e-mailadres

Wij gebruiken uw e-mailadres voor het verzenden van een herinneringsmail en het sturen van bijvoorbeeld een begroting.

Daarnaast krijgt Infomedics (ons factoringbureau) informatie over uw NAW-gegevens en e-mailadres. Zo krijgt u de mogelijkheid de factuur voortaan per e-mail te ontvangen. Dit is niet noodzakelijk. Als u niet wilt dat uw mailadres bekend wordt bij Infomedics horen wij dat graag van u.

Contactformulier

Geslacht(Vereist)

Gegevens zorgpas:

Overige gegevens