Ons team

tandartsen

Henk van Nie

Met meer dan 20 jaar ervaring in de tandheelkunde in Sliedrecht, zet ik me volledig in voor het voorkomen en behandelen van problemen aan het gebit van mijn patiënten. Mijn interesse voor wortelkanaalbehandelingen ontwikkelde zich al tijdens mijn studie. Dankzij uitgebreide ervaring en geavanceerde apparatuur kan ik effectief wortelkanaalproblemen aanpakken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor reguliere tandartsbezoeken.

Edwin Brijder

Al vanaf de lagere school was mijn droom duidelijk: ik wilde tandarts worden. Na mijn studie aan de Vrije Universiteit Amsterdam heb ik ervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken. Sinds 2003 versterk ik het team van Mondzorg Sliedrecht. Bij de Radboud Universiteit Nijmegen specialiseerde ik me in Adhesieve Tandheelkunde. Dankzij deze specialisatie kan ik met behulp van composietvullingen gebitten cosmetisch verbeteren en functieherstel realiseren na (ernstige) erosie. Daarnaast ben ik gecertificeerd om MRA’s (slaapbeugels) aan te meten.

Ruud Cohen

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Sinds 2008 ben ik werkzaam als tandarts binnen Mondzorg Sliedrecht. Inmiddels ben ik begonnen met een opleiding om tandarts voor orthodontie (beugels) te worden. Eind 2024 hoop ik deze afgerond te hebben en kunnen wij bij Mondzorg Sliedrecht u dan verschillende soorten beugels aanbieden.

Natascha Molenaar

Na het behalen van mijn diploma als preventie assistente in 2000, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken. Sinds 2017 werk ik met veel plezier bij het team van Mondzorg Sliedrecht. Ons gezamenlijke doel is om uw mondgezondheid optimaal te houden.

Evita den Otter

mondhygiënistes

Janine

In juni 2023 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan Hogeschool Utrecht en heb hiermee mijn HBO Bachelor of Science behaald. Tijdens de studie heb ik de cursus Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming Tandheelkunde met goed gevolg afgesloten en heb ik mij geregistreerd in het BIG-register. Wat ik zo leuk vind aan dit vak, is om zorg te leveren aan de patiënt en het sociale contact hierbij.

Siënna

In 2016 ben ik begonnen met de studie Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn eerste studiejaar heb ik met veel plezier al werkervaring kunnen opdoen bij Mondzorg Sliedrecht als preventieassistente en Gewoon Gaaf assistente. Vanaf 2020 werk ik nu als mondhygiënist en heb ik affiniteit met preventie en parodontologie. Ook het behandelen van angstige patiënten en kinderen spreekt mij erg aan. Mijn doel is om samen met u een gezonde mond te bereiken.

balieassistentes

Rianne

Sinds 2020 ben ik, Rianne, als balieassistente werkzaam binnen het gezellige team van Mondzorg Sliedrecht. Op de maandag, dinsdagavond en de donderdag ben ik u graag van dienst.

Annerieke

Ik werk sinds december 2019 bij mondzorg Sliedrecht. Ik heb het heel erg naar mijn zin en hoop u als patiënt altijd te kunnen helpen aan de telefoon en in de praktijk!

paro-preventieassistentes

Mariëtte

Mijn naam is Mariëtte Schild, paro-preventieassistente. Ik neem u/jou graag mee op weg naar een gezonde mond. Voor mij zijn samen en bewustwording heel belangrijk! Wat doe je zelf en wat kan ik daarin betekenen. Ik versterk op woensdag en donderdag ons team. Tot ziens in de praktijk.

Moniek

In 2004 heb ik de opleiding tandartsassistente samen met de cursus preventieassistente afgerond bij het Da Vinci College in Dordrecht. Na het afronden van deze opleiding ben ik werkzaam geweest in diverse praktijken waar ik veel ervaring heb opgedaan. 

Met de cursus paro-preventieassistente, die in 2019 is afgerond, is de kennis nog verder vergroot waardoor ik u nog beter kan begeleiden naar een gezondere mond.

Ik zie u graag in de praktijk waar ik werkzaam ben op maandag en dinsdag.

Hanneke

Mijn naam is Hanneke, op maandag en donderdag ben ik aanwezig als paro-preventieassistente. Hopelijk tot snel!

preventieassistentes

Marianne

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de tandartspraktijk. Begonnen als tandartsassistente en in 2011 heb ik de opleiding preventieassistente afgerond. Sindsdien doe ik mijn werk als preventieassistente met veel plezier. Ik enthousiasmeer u graag voor de voordelen van een gezonde, frisse mond. Als we dat samen kunnen bereiken door uw inzet en mijn adviezen blijft dat voor mij elke keer weer het mooiste wat er is!

Jessica

Mijn naam is Jessica en ik ben sinds 2021 werkzaam bij Mondzorg Sliedrecht. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn o.a. assisteren bij tandarts Brijder, balie assistente en zelfstandige behandelingen als preventieassistente.

Brigit

Sinds 2020 studeer ik Tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast werk ik sinds 2021 met veel plezier bij Mondzorg Sliedrecht. Op de zaterdagen kan je mij tegenkomen als preventieassistente en werk ik met het Gewoon Gaaf programma. Ik hoop jullie allemaal snel te zien in de praktijk!

Betty

In 2013 ben in enthousiast geraakt voor het project Gewoon Gaaf. Dit project, waarbij we kinderen van 0-18 jaar begeleiden naar een gezonde mondgezondheid, vind ik fantastisch leuk om te doen. Het contact met u en uw kind en de kennis die ik daarbij kan overdragen geven mij veel werkplezier en voldoening. Daarnaast werk ik ruim 20 jaar met veel plezier als stoelassistente.

Manon

Mijn naam is Manon en ik ben sinds januari 2023 met veel plezier werkzaam bij Mondzorg Sliedrecht. U kunt mij tegenkomen tijdens een controle of behandeling bij tandarts Henk van Nie. Ook kunt u mij vinden op de preventieafdeling als preventieassistente.

Hanneke

Het begeleiden en motiveren naar een goede mondverzorging van onze cliënten is wat mijn werk leuk maakt. Dat doen wij met een fantastisch team wat een leuke werksfeer geeft! 

Imani

Mijn naam is Imani , ik heb in 2022 mijn diploma behaald tot tandartsassistente. Momenteel studeer ik Mondzorgkunde aan het academisch centrum tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Sinds januari 2023 werk ik op de donderdagavond en zaterdag bij Mondzorg Sliedrecht als preventieassistente. Tot ziens in de praktijk!

stoelassistentes

Dorissa

Mariëlle


Mijn naam is Mariëlle en ik heb in 1996 mijn opleiding als tandartsassistente bij het Midveld College in Dordrecht afgerond. Sinds 1999 ben ik werkzaam bij de tandartsen van Mondzorg Sliedrecht. 

back-office

Nicole

Mijn naam is Nicole en ik ben blij dat ik achter de schermen mag werken aan alle randzaken waardoor het team zich kan focussen op u als patiënt. Daarnaast kan ik inspringen met assisteren en baliewerkzaamheden.