Onze praktijk

Tandartspraktijk
Mondzorg Sliedrecht

Binnen onze tandartspraktijk staat preventie centraal. Wij investeren in preventieve tandheelkunde om aandoeningen te voorkómen en we weten dat dit beter is dan genezen. Ontdek onze unieke aanpak voor een gezondere mond.

 

Nieuwe praktijk

U bent welkom in de nieuwe tandartspraktijk van Mondzorg Sliedrecht in het Medisch Centrum Rembrandt. Sinds januari 2023 hebben we de beschikking over twee volledige verdiepingen waar we u onze uitstekende mondzorg bieden. Ons team van preventie-experts, mondhygiënisten, tandartsen en specialisten staat voor u klaar. Het bieden van uitgebreide en kwalitatieve tandheelkundige zorg is ons doel. Ontdek de geavanceerde faciliteiten en professionele diensten van onze vernieuwde locatie in Sliedrecht.

Preventie

Preventie is hét uitgangspunt bij Mondzorg Sliedrecht. ‘Gewoon Gaaf’ is onze unieke preventiemethode voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Gericht op individuele zorgplannen en educatie in mondhygiëne, streven we naar gezonde en stralende gebitten. Gaatjes voorkomen is ons doel. Ook bij volwassen gebitten richten we ons op preventie. Tandvlees is het fundament van een gezond gebit. Ons team van mondhygiënisten en preventie-assistenten zet zich in voor mondhygiëne en preventieve behandelingen om tandvleesproblemen, zoals ontstekingen of terugtrekkend tandvlees, te voorkomen. Samen werken we aan het behoud van een gaaf en gezond gebit.

Laat uw gebit stralen

Ontdek de mogelijkheden om uw gebit aan te passen en verbeter uw uitstraling. Een stralende glimlach door uw tanden te bleken, of kies voor facings of kronen? Geniet van een perfecte lach met ons aanbod aan tandheelkundige behandelingen. Kies voor professionele zorg en vertrouw op onze ervaring.

onze tandartsen

Henk van Nie

Met meer dan 20 jaar ervaring in de tandheelkunde in Sliedrecht, zet ik me volledig in voor het voorkomen en behandelen van problemen aan het gebit van mijn patiënten. Mijn interesse voor wortelkanaalbehandelingen ontwikkelde zich al tijdens mijn studie. Dankzij uitgebreide ervaring en geavanceerde apparatuur kan ik effectief wortelkanaalproblemen aanpakken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor reguliere tandartsbezoeken.

Edwin Brijder

Al vanaf de lagere school was mijn droom duidelijk: ik wilde tandarts worden. Na mijn studie aan de Vrije Universiteit Amsterdam heb ik ervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken. Sinds 2003 versterk ik het team van Mondzorg Sliedrecht. Bij de Radboud Universiteit Nijmegen specialiseerde ik me in Adhesieve Tandheelkunde. Dankzij deze specialisatie kan ik met behulp van composietvullingen gebitten cosmetisch verbeteren en functieherstel realiseren na (ernstige) erosie. Daarnaast ben ik gecertificeerd om MRA’s (slaapbeugels) aan te meten.

Ruud Cohen

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Sinds 2008 ben ik werkzaam als tandarts binnen Mondzorg Sliedrecht. Inmiddels ben ik begonnen met een opleiding om tandarts voor orthodontie (beugels) te worden. Eind 2024 hoop ik deze afgerond te hebben en kunnen wij bij Mondzorg Sliedrecht u dan verschillende soorten beugels aanbieden.

Natascha Molenaar

Na het behalen van mijn diploma als preventie assistente in 2000, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken. Sinds 2017 werk ik met veel plezier bij het team van Mondzorg Sliedrecht. Ons gezamenlijke doel is om uw mondgezondheid optimaal te houden.

we zoeken momenteel